Illustraties en cartoons van jezelf

Zie je het ook, overal dezelfde stock-foto’s. Totaal niet persoonlijk, totaal niet origineel. Hoe zou het voor je zijn als je afbeeldingen hebt waar je zelf op staat. Waarin jouw volgers je herkennen. Het kan, kijk maar eens hieronder wat de mogelijkheden zijn. En jij kunt de hoofdrol in deze visuals spelen. Precies met de details die helemaal bij jou passen.


Het is je belangrijk hoe je bedrijf eruit ziet. Als je visuals de waarde van je bedrijf niet reflecteert, wordt je reputatie aangetast. Mooi ontworpen visuals die de waarde van je bedrijf reflecteren helpen je om boven de massa uit te steken en zorgen dat je bedrijf opvalt. Ik weet hoe stressvol het kan zijn om visuals te creëren die de essentie van je bedrijf vastleggen. Waarschijnlijk heb je geen graad in tekenen en hoe tekenprogramma’s werken. En het goede nieuws is, dat hoeft ook niet.

Ik neem de stress van mooie visuals creëren van je af, zodat jij kan doen waar je goed in bent: je bedrijf runnen. Het hebben van visuals die accuraat de waarde van je bedrijf representeren is noodzakelijk om je bereik te vergroten. De meeste mensen denken dat visuals gewoon een kostenplaatje zijn. Maar ik geloof dat het een investering is dat zichzelf terugverdient. Met mooie visuals die je eruit laten springen in de overvolle markt, krijg je veel aandacht en mond-op-mondreclame als nooit tevoren.

Je krijgt meer werk van herhalingsopdrachten en van referenties omdat ze trots zijn met je te werken en verwijzen graag naar je door. En wat ik zo leuk vind:Het werkt! Ondernemers die hun persoonlijke visuals delen krijgen daarop zoveel reactie. Daarmee is het niet alleen een afbeelding maar ook een marketing-aanjager. Om een voorbeeld te geven: een ondernemer die normaal rond de 1000 reacties zit op social media had ineens 10.000 reacties! Gewoon omdat hij een herkenbare, persoonlijke visual deelde. 

Ik kijk met plezier uit om je bedrijf naar het volgende level te helpen met accurate visuals die zorgen dat je erboven uit steekt.

Neem contact op voor de mogelijkheden!