Persoonlijke illustratie laten maken

Illustraties om kennis te maken

Je wilt dat je klanten kennis met jou en je team maken. Of misschien wil je wel een nieuwe collega welkom heten in het team. Het maakt niet uit op welke manier of met wie je kennis wilt maken; laat ze kennis met je maken door persoonlijke illustraties met jou en je team in de hoofdrol!

Heb je een creatieve illustrator nodig voor persoonlijke illustraties voor jouw bedrijf?

Rinie van Driel

06 18 31 40 87
contact@rinievandriel.nl

Toen Rinie vertelde dat hij bezig was met het ontwikkelen van karikaturen op mokken legde ik de link naar een leuke verrassing voor al het thuiswerkende personeel tijdens de eerste coronagolf. Ik vond het meteen een leuk idee. Rinie heeft de mokken gemaakt en ervoor gezorgd dat we een persoonlijke boodschap met de mokken mee konden sturen. Dit werd bijzonder gewaardeerd door mij maar zeker ook door het personeel. We hebben alleen maar leuke reacties ontvangen.

Willem van der Kolk
Van der Kolk Belastingadviseurs

Hoe val je op tussen de massa?

In de online massa genaamd ‘het internet’ wil je natuurlijk opvallen. Je wilt dat klanten je herkennen en kennis met je maken. Of misschien wil je juist een nieuw teamlid kennis laten maken met je bedrijf. Veel ondernemers hebben geen eigen beeldenbank of willen zelf niet graag op de foto. Om deze reden wordt er vaak gebruik gemaakt van stockbeelden. Hiermee ga je je klant natuurlijk nooit voor je winnen. Ze willen weten wie de gezichten achter het bedrijf zijn. Maar hoe kun je dat nou op een creatieve manier doen?

Kennismaken door illustraties

Laat klanten of een nieuw teamlid door middel van digitale illustraties kennis met jou en je bedrijf maken. Stuur één of meerdere foto’s naar me op en ik vertaal het naar een digitale illustratie met jou en je team in de hoofdrol. Ik let op alle details: hoe diep is je neusbrug en wat is de stand van je ogen. Zo ben je er zeker van dat je 100% herkend gaat worden. En – een ander bijkomend voordeel voor iedereen met cameravrees – je hoeft er niet voor op de foto!

Illustraties met jou of jullie in de hoofdrol

Daarnaast is een digitale illustratie ook geschikt om een nieuw teamlid op een warme manier welkom te heten en kennis met jou en het team te laten maken. Het maakt niet uit op welke manier of met wie je kennis maakt; een digitale illustratie laten maken is áltijd een goed idee.

Gepersonaliseerde illustraties zorgen ervoor dat je klanten op een ludieke wijze kennis met je maken en je zullen herkennen. Je steekt met kop en schouders boven de online massa uit, waardoor je je bereik zult vergroten. Wanneer je er een persoonlijk tintje aan geeft – bijvoorbeeld door het opsturen van een mok met illustratie – zul je merken dat je de klanten ook daadwerkelijk aan je bindt.

Wil jij ook dat klanten kennis met je maken?

Neem dan contact met me op. Samen kijken we hoe we jouw boodschap het beste kunnen omvatten in een illustratie van jou of je team. Daar teken ik voor!

Geschenktips en voorbeelden van illustraties om kennis te maken

Geschenktip om klanten aan je te binden

Illustraties zijn fijne cadeautjes om te geven en te ontvangen. Laat een digitale illustratie afdrukken op een mok en laat dit bij je klant bezorgen. Om het geschenk nog extra persoonlijk te maken stel ik hem geheel naar wens samen. Wil je er vruchtenthee in met een gevulde koek? Of toch liever Starbuckskoffie met bonbons en een stuk chocola? Geen zorgen, ik ga het voor je regelen. Zo heb je een op maat gemaakt pakket!

Geschenktip om je personeel aan je te binden

Geef je team een mok cadeau en zet er een persoonlijke illustratie op en het drankje wat hij of zij het liefste drinkt. Zo hoef je nooit meer te vragen wat je collega wil drinken, kun je nooit meer per ongeluk uit een verkeerde mok drinken en is het aanrecht áltijd opgeruimd. Met zo’n persoonlijke mok valt de schuldige namelijk direct door de mand.