Opvallen op een beurs

Illustraties die publiek trekken

Ik zie het op beurzen vaak gebeuren: bezoekers lopen de beursvloer op, maar zien door de bomen het bos niet meer. Soms staan er wel meer dan duizend stands! Hoe breng je in al die hectiek jouw product of dienst aan de man? Laat dat maar aan mij over! Met mijn illustraties zorg ik ervoor dat je zult opvallen op de beurs. Gegarandeerd.

Heb je een creatieve illustrator nodig voor persoonlijke illustraties voor jouw bedrijf?

Rinie van Driel

06 18 31 40 87
contact@rinievandriel.nl

We hebben Rinie gevraagd om ons op de beurs te ondersteunen en het is ons zeer goed bevallen. Een pluspunt was ook zeker de flexibiliteit en betrokkenheid van Rinie zelf. Zo konden wij ons volledig focussen op onze potentiële klanten op de beurs. De inzet van Rinie als 'live karikaturist' heeft echt veel meer bezoekers naar onze stand  gebracht dan het jaar daarvoor. Ook was het erg plezierig om zoveel leuke complimenten te krijgen van onze bezoekers. 

Bart Grootens
Stoffels Bleijenberg

Je verdwijnt in de massa van de beurs

Yes! Je mag de beursvloer weer op. Eindelijk weer wat interactie en persoonlijk contact met mensen. En – het allermooiste – je kan jouw verhaal hoog van de toren blazen. Je hebt een mooie, goed ingerichte stand en samen met je collega ben je klaar om te knallen. Maar.. Zodra je op de beurs staat lijk je te verdwijnen in een massa van andere beurstanden en exposanten. En je had er nog wel zo’n zin in.

Je vraagt jezelf af: hoe val je wél op?

Het is ontzettend moeilijk om op te vallen op een beurs. Je moet iets ludieks verzinnen waardoor je eruit springt; dan pas val je op. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want het verzinnen van een creatief idee is nog best lastig. Gelukkig hoef je niet heel het wiel opnieuw uit te vinden en kan ik je helpen met het opvallen op een beurs.

Zichtbaar op de beursvloer met illustraties

Gewapend met een tafeltje, stoelen, mijn tekenscherm en een bordje met ‘Gratis karikatuur aangeboden door [jouw bedrijfsnaam]’ kom ik je helpen om meer publiek naar je stand toe te trekken. Ik maak illustraties gebaseerd op jouw aanbod. Heb je bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf? Dan teken ik de passant met een stofzuiger en een poetslap in zijn hand.

In overleg is alles mogelijk! De passant krijgt de illustratie mee in de vorm van een tag met jouw naam en logo erop. Indien gewenst organiseren we tevens een ‘visitekaartjes winactie’. Bezoekers van de beurs – en wellicht potentiële klanten – kunnen hun visitekaartje achterlaten en een illustratie van heel het team winnen! Deze kun jij dan weer ingelijst en met een bloemetje afgeven bij de klant, zodat je weer een mooi marketingmomentje hebt.

Een succesvolle beursdeelname

Je bent zichtbaar op heel de beursvloer! Je geeft namelijk iets weg wat niemand anders heeft. Heel de beursvloer loopt met een tag met jouw illustratie, naam en logo erop! Hoe gaaf is dat? Doordat ik live aan het tekenen ben, zullen de bezoekers stoppen voor jouw stand en dat geeft jouw weer de gelegenheid om een praatje met ze te maken. Aan het einde van de beurs zet ik alle illustraties online, zodat de bezoeker zijn eigen tekening kan downloaden. Dit wordt gegarandeerd gedeeld op social media. Een betere zichtbaarheid kun je niet wensen!

Wil jij opvallen op een beurs?

Neem dan contact met me op. Samen kijken we hoe we jouw boodschap het beste kunnen omvatten in een illustratie voor op de beurs. Daar teken ik voor!

Voorbeelden van illustraties om publiek te trekken

rinievandriel-publiek-trekken-4
rinievandriel-publiek-trekken-3
rinievandriel-publiek-trekken-2
rinievandriel-publiek-trekken-5