Mokken

Persoonlijke mokken

Persoonlijke Mokken

Ben je op zoek naar een leuk, origineel en persoonlijk cadeau? Voor je personeelsleden, je gezin of gewoon voor een feestelijke gelegenheid? Doe eens iets anders dan dat bosje bloemen, die doos bonbons of dat standaard kerstpakket en bestel deze unieke mokken! Leuk om te krijgen en leuk om te geven.

 

Hoe werkt het

Om bedrukte mokken te maken heb ik bij voorkeur drie tot vijf goede foto’s nodig van de persoon in bij voorkeur verschillende houdingen. Let op: selfie’s en pasfoto’s geven geen mooi resultaat.
Wat ik verder van je nodig heb is de naam en het is ook altijd leuk om op de mok te zetten wat deze persoon het liefst drinkt. Handig als iemand voor je om koffie of thee gaat. Dan staat exact op de mok hoe jij jouw drankje het liefst drinkt.

Als ik alle benodigde informatie van je ontvangen heb werk ik de persoon uit en mail hem naar je ter beoordeling in een lage resolutie. Je hebt recht op 1 aanpassing van de tekening mocht dat nodig zijn. Tekst en/of logo is niet verplicht maar weet dat de mogelijkheid er is. Tot nu toe heb ik gezien dat de meest populaire keuze is om aan 1 zijde het logo te zetten en aan de andere zijde de naam en wat ze het liefste drinken.

Keur je het ontwerp goed, dan gaat het bestand naar de bedrukker. Dit zijn trouwens mensen met afstand tot de arbeidsmarkt die het erg leuk vinden om de mokken te bedrukken. Als hij klaar is stuur ik hem op en krijg je een mail met track en trace code zodat je het pakket kan volgen tot het binnen is. De hoogte van de verzendkosten verschilt of ze naar 1 adres mogen of naar iedere ontvanger afzonderlijk.

Ook zijn de mokken verkrijgbaar in pakketten die op de persoon zijn afgestemd. Als de ontvanger graag espresso drinkt met suiker zit er in het pakket espresso koffie en suiker. Ook een mooi cadeau voor nieuwe werknemers, waarbij bijvoorbeeld de huisregels in de box zijn toegevoegd!

 

Iedereen blij met persoonlijke mokken

Met deze persoonlijke mokken maak je dus een win-win-win situatie. Jij blij met het mooie cadeau wat je kunt geven. Je medewerker blij met zijn/ haar mok want collega’s weten altijd wat ze voor je mee moeten nemen. En de schoonmaakster blij want de mokken worden altijd opgeruimd (als de mok niet opgeruimd wordt, dan is de dader meteen duidelijk. Je hoeft maar naar de mok te kijken en je weet van wie ie is!)

 

Wat kost dat?

Wat het precies kost kan ik niet zomaar zeggen. Dat hangt af van je wensen. Als je bijvoorbeeld als bruiloftscadeau voor alle gasten een mok wilt met de afbeelding van het bruidspaar dan is dat een hele andere prijs dan wanneer je op alle mokken een unieke afbeelding wilt. Als alle mokken dezelfde afbeelding krijgen hoef ik namelijk maar 1x te tekenen en voor iedere unieke mok moet ik een unieke tekening maken.

De unieke mokken biedt ik aan voor 29 Euro per stuk exclusief 21% btw en verzendkosten. Voor de andere mogelijkheden overleg ik met je tegen welke prijs ik de mokken kan leveren.
Vul het contactformulier in en informeer naar de mogelijkheden!

Een persoonlijke mok gemaakt voor Diane in opdracht van een zakenrelatie.

Voorbeeld van een box met een persoonlijke mok, lekkere koekjes en chocolade.

mokken

Sam zijn persoonlijke mok waar hij elke ochtend koffie uit drinkt.

Tijdens een jubileum avond kregen de personeelsleden ieder hun eigen mok als verrassing. Hoe leuk is dat!

Webdevelopment: