Wat anderen zeggen over Rinie van Driel

Mooie reacties van klanten

rinievandriel-verhalen-versterken

Inlevingsvermogen en snelheid van service. Dat zijn de eerste 2 ingrediënten die bij me opkomen als ik aan de samenwerking met Rinie denk. Daarnaast - professionaliteit - ook niet onbelangrijk, want kwaliteit is niets zonder kwaliteit en effectief werken. Tot mijn verbazing had ik razend snel de eerste concept ontwerpen op de mail - een dag erna mijn definitief concept waar geen enkele wijziging aan hoefde te worden gedaan. En dat is best uniek. Vind ik. Met Rinie ga je in zee als je je business snel en goed digitaal in beeld wil brengen.

Marc Dijk
Dijk & Teams

Voor een leuke klant van mij, een bloemenzaak in het mooie noorden van Groningen heeft Rinie op mijn verzoek 2 cartoons van de beide eigenaren gemaakt. Ze wilden zich op een andere manier onderscheiden dan alleen maar bloemetjes en plantjes op hun reclame (doeken, borden, kaartjes, auto). En inmiddels zijn de heren en hun cartoons niet meer weg te denken uit de omgeving. Mooie, positieve reacties op een geweldige aandachttrekker. Rinie heeft aan een paar foto's en een half woord genoeg om er iets ergs leuks van te maken. En nog eens razendsnel ook. Chapeau en nogmaals dankjewel Rinie!

Erwin Lammerts
Puntgaaf reclame en vormgeving

Rinie van Driel - illustratie verhalen versterken
Marije illustratie

Toen ik het werk van Rinie zag, wist ik het meteen. Hier wil ik wat mee. En dat gun ik anderen ook. Mijn portret is een schot in de roos. Ben er blij mee. Sparren en samenwerken met Rinie gaat heel soepel, hij denkt mee, luistert goed en levert. Dank Rinie, je tekent écht voor succes !!

Marije Reniers
Marije Reniers

Het perfecte relatiegeschenk!

Rinie heeft voor onze jaarlijkse bijeenkomst (die door corona online plaatsvond) een geweldig professioneel en uniek cadeau voor alle deelnemers verzorgd: een mooie doos met een persoonlijke karikatuurmok, leuke persoonlijke kaart en lekkernijen. De karikaturen zijn ontzettend leuk maar ik heb ook veel complimenten van iedereen gekregen over hoe goed ze zijn gelukt. Dankzij Rinie is de bijeenkomst een succes geworden, we hebben online geproost en gelachen met de persoonlijk ontworpen mokken en iedereen had ook verschillende lekkernijen erbij ontvangen. Werkelijk alles werd mij uit handen genomen (van ontwerp/ drukken tot de dozen vullen en verzenden zelfs naar het buitenland), ik hoefde alleen de foto's van iedereen te verzamelen. Bedankt Rinie!

Mirjam de Winter
Topscriptie

Rinie van Driel | illustrator
Willem van der Kolk | klant Rinie van Driel

Toen Rinie vertelde dat hij bezig was met het ontwikkelen van karikaturen op mokken legde ik de link naar een leuke verrassing voor al het thuiswerkende personeel tijdens de eerste coronagolf. Ik vond het meteen een leuk idee. 

Rinie heeft de mokken gemaakt en hij heeft ervoor gezorgd dat we een persoonlijke boodschap met de mokken mee konden sturen. Dit werd bijzonder gewaardeerd door mij maar zeker ook door het personeel. We hebben alleen maar leuke reacties ontvangen.

Onverwacht extra voordeel: het mooist was nog dat we later een bericht over de mokken hebben gepost op LinkedIn en Facebook. Via LinkedIn ging ons bericht viral met zo'n 10.000 views. Betere reclame kun je niet krijgen. Dus Rinie, nog wel bedankt!

Willem van der Kolk
Van der Kolk Belastingadviseurs

Wij van Stoffels Bleijenberg waren voor een beurs op zoek naar een middel om op een unieke, onderscheidende manier meer bezoekers naar onze stand te krijgen. Ook vonden wij het belangrijk dat we iets persoonlijks direct aan onze bezoekers mee konden geven. Toen ontmoette ik Rinie en hij vertelde dat hij ons daarbij kon helpen. Na ons intakegesprek begreep Rinie meteen ons doel en maakte hij aansluitend een eerste opzet hoe dit eruit zou kunnen komen te zien.

We hebben Rinie gevraagd om ons op de beurs te ondersteunen en het is ons zeer goed bevallen. Een pluspunt was ook zeker de flexibiliteit en betrokkenheid van Rinie zelf wat ons overtuigde en vertrouwen gaf. Zo konden wij ons volledig focussen op onze potentiële klanten op de beurs. De inzet van Rinie als 'live karikaturist' heeft echt veel meer bezoekers naar onze stand  gebracht dan het jaar daarvoor. Ook was het erg plezierig om zoveel leuke complimenten te krijgen van onze bezoekers. Die uitingen hebben we goed kunnen inzetten op social media als LinkedIn en Facebook.

Wat ook zo leuk was: de karikaturen van de bezoekers aan onze stand zijn direct op locatie geprint en voorzien van een beschermhoes met nekhanger zodat zij een kwalitatief en vooral persoonlijk aandenken direct mee kregen. 

Ik kan Rinie aan iedereen aanbevelen die zich op een speciale maar vooral persoonlijke manier wil presenteren. Juist op beurzen waar het soms moeilijk is om eruit te springen maak je hierdoor hét verschil. Ik bewonder Rinie zijn enthousiasme en passie die hij in zijn werk stopt en zal zeker nog vaker gebruik maken van zijn diensten.
Dus nogmaals Rinie: bedankt! 

Bart Grootens
Stoffels Bleijenberg

Bart Grootens | klant Rinie van Driel
rinievandriel-verhalen-versterken-2

Wat vond ik het moeilijk om iedere keer weer afbeeldingen te zoeken voor mijn blogs. En liefst afbeeldingen die bij mijn blogs pasten én die rechtenvrij waren. Want ik heb geen zin in gedoe achteraf.

Toen Rinie vertelde dat hij tekeningen voor mij kon maken die iedere keer precies afgestemd zouden worden op het onderwerp van de blog van die week, was ik meteen om. Rinie maakt nu iedere twee weken een visual voor me. We overleggen wat mijn onderwerp is en hoe ik mezelf hiermee wil presenteren. Rinie maakt vervolgens een voorstel en daar mag ik dan op ‘schieten’. Soms is het meteen raak en soms volgen er nog aanpassingen.

Ondertussen heeft Rinie al heel wat tekeningen voor me gemaakt en ik blijf complimenten ontvangen. Bedankt Rinie, ik hoop dat we nog lang samenwerken!

Liesbeth de Korte
VA Bene Support

Als ondernemer wil je uiteraard een kwalitatief goede ondernemer zijn, maar je hoeft jezelf ook niet al te serieus te nemen. Zonder humor kom je er mijns inziens niet. Ik was dus op zoek naar een leuk (humorvol) presentje voor een aantal klanten en voor mijn gezin en vrienden. Dat heeft Rinie bijzonder goed voor me verzorgd met treffende karikaturen op mokken. Zo kon ik iets tastbaars en blijvends geven.

En ik denk ook al aan een cadeautje voor mezelf. In mijn blogs gebruik ik 'poppetjes'. Misschien ga ik die wel vervangen door de aansprekende figuren van Rinie.

Gidy Jansen
Wisselkom Belastingadviseurs

rinievandriel-klanreacties-5
rinievandriel-klanreacties-3

Toen teamkanjer Wendie afscheid nam bij Reflectit, was ik op zoek naar een persoonlijk cadeau waarmee ik alles zou samenvatten qua karakter en samenwerking. Bij alle teamleden die met Wendie hebben samengewerkt heb ik drie eigenschappen gevraagd die Wendie typeren. Samen met mijn eigen keuze heb ik hieruit de belangrijkste gekozen. Deze heeft Rinie getekend in de vorm van een persoonlijk 'afscheidsschilderij' voor Wendie. Een mooi lijstje eromheen en natuurlijk een speech met uitleg... Het cadeau bleek écht een schot in de roos!

Sonja Schaap
Reflectit | Communicatiepartners