PERSOONLIJKE MOKKEN

Ben je op zoek naar persoonlijke mokken? Gevonden! Kijk eens hoe leuk.

Ik maak handgetekende mokken waar niet alleen een persoonlijke visual van jou op staat. Je kunt ook meteen vertellen wat jij het liefst drinkt. Zodat daar geen misverstand meer over hoeft te bestaan. Jouw collega’s kunnen voor jou om jouw favoriete drank en je hoeft niet meer bang te zijn dat jij per ongeluk de beker van iemand anders krijgt. Want vergissen is bijna onmogelijk.

Bijkomend voordeel: het aanrecht zal altijd opgeruimd zijn. Want er bestaat ook geen twijfel meer over wie zijn of haar mok op het aanrecht heeft laten staan. De schuldige is meteen bekend .

Deze persoonlijke mokken zijn niet alleen leuk voor jou (en je werknemers). Wist je dat een gemiddelde werknemer ongeveer 1000 wegwerpbekertjes per jaar gebruikt (als er dus geen mokken zijn). Het is niet alleen milieubewust om deze mokken aan te schaffen, maar na een jaar leveren deze mokken je ook al een besparing op in geld. Dat is een van de redenen waarom ik deze mokken wil maken. Op deze manier draag ik graag mijn steentje bij aan minder plastic en afval in de wereld. En jij dus ook.

 

Aangezien dit unieke mokken zijn, is het natuurlijk ook mogelijk om de mokken aan te passen aan de wensen van je bedrijf. Logo erop? Andere tekst er op of er bij? Unieke mokken voor een jubileum of andere speciale gelegenheid? Geen probleem, regel ik voor je. En dat allemaal voor maar 25 euro per stuk (excl. btw en excl. bezorgkosten. Ophalen is natuurlijk altijd mogelijk).

Laatste pluspunt en dit is een belangrijke: deze mokken worden gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. En zij zijn zielsgelukkig en blij dat zij deze mokken mogen bedrukken.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden!